Lijsten

Recensies

Lezers

 

 

KITLV

(nieuw!)

 


Adres:
Kinderdorpstraat 2-4

Openingstijden:

Zaterdag

9.00 - 14.00 uur

Lidmaatschap:
Kinderen t/m 16 jaar gratis

Volwassenen: SRD 10 per kwartaal (ID kaart meenemen)

 

Op de dinsdag en woensdag werken de vrijwilligers van 9-13.00 uur. Heb je computerervaring, lees je veel? Ondersteun ons in dit mooie werk.

 
Lezers

Kunnen kennismaken met onze activiteiten en ontdekken, welke boeken wij in onze bibliotheek verzameld hebben in afwachting op de handen en ogen van de lezers. We hebben een mooie verzameling voor bijkans alle leesdoelgroepen. Wij hebben ook boeken voor die mensen die behoefte hebben aan vrije tijds lectuur, tijdens de vrije uren op Republiek. Serieuzen die een scriptie of werkstuk voorbereiden kunnen ook bij ons terecht.

De boeken die wij krijgen komen voornamelijk uit donaties van vrienden, relaties, boekhandelaren, bibliotheken en literaire organisaties. Er zitten ook afgeschreven boeken bij, die een tweede leven bij ons leiden. Wij hebben in onze collectie verschillende boeken: kinder – en jeugdliteratuur, proza en poëzie, informatieve boeken en uiteraard Surinaamse werken. Wij streven er ook naar, zoveel mogelijk titels op te nemen over specifieke onderwerpen t.b.v. schrijvers en vertellers. Ga even langs de lijsten en maak contact via info@bukutori.org . De bib is operationeel vanaf 1 november 2006!


Hoe kom ik bij de bib? Links, eerste rechts, eerste pand, rechts...bordje Bukutori!


Naar boven

 

 

 
TALENT IS EEN UITDAGING!! Copyright ©, 2006 www.bukutori.org