Surinaamse Vlag Suriname

Kinderdorpstraat 2-4

Paramaribo - Suriname

T:
T:
F:
email: info@bukutori.org
website: www.bukutori.org

Hakrinbank rekeningnummer:
SRD 20.648.92.06
USD 20.802.75.95
Euro 20.804.25.35

Nederlandse Vlag Nederland

Rozengaard 3
9753 BK Haren
Nederland

Telefoon: (31)-50-5370042
e-mail: guillaume@bukutori.org

Postbank rekeningnummer 2342434


Als u ons werk zinvol vindt en een bijdrage wilt leveren, dan bent u van harte welkom.
Misschien een eenmalige of periodieke donatie eveneens op bovenstaande rekeningnummers.

Bukutori staat geregistreerd in het Stichtingenregister van Suriname onder nummer 9292.


Redactie
Els Moor Els woont al bijna 28 jaar in Suriname, was jarenlang docente Nederlands op het Surinaams Pedagogisch Instituut en het Instituut voor de Opleiding van Leraren. Sinds 1993 is ze redacteur van Dagblad De Ware Tijd Literair. Daarnaast doet ze nu veel vrijwilligerswerk in verband met leesbevordering voor kinderen.
Guillaume Pool Guillaume is gepensioneerd chemisch analist . Nu eigenzinnig vertelkunstenaar en invaller in dit leven, daarom voorzitter en duwer van Bukutori. Won driemaal de Dunya poëzieprijs met de titels: ProdokokoZe zullen nooit weten waarom – Canto a Cuba. De termieten van Tilifo is een van zijn gedichtenbundels. Zijn poëzie werd performance poetry genoemd.
Hilde Neus Hilde heeft jarenlang in het lager onderwijs gewerkt, waarna ze aan het IOL haar Mo A en B Nederlands heeft gedaan. In 2003 studeerde ze aan de Universiteit van Amsterdam af op de scriptie over Susanna du Plessis. Deze werd in hetzelfde jaar als boek uitgegeven door het KIT. Ze is als medewerker verbonden aan de Literaire Pagina van de Ware Tijd, werkt bij de Educatieve Dienst van de Stichting Surinaams Museum en schrijft regelmatig Museumstof. www.cq-link.sr/museum
Astrid H. Roemer Astrid (auteur/dichteres) is momenteel voor onbepaalde tijd in haar geboorteland.  Haar belangstelling gaat vooral uit naar de ontwikkeling en het gebruik van het taalvermogen van auteurs, dichters, toneelschrijvers en andere publicisten in Paramaribo en omstreken. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
TALENT IS OOK GEDREVENHEID!!
Copyright ©, 2006 www.bukutori.org